Om oss

OM OSS

Välkommen till Axelsson & Berg Betong AB, baserade i Vimmerby, Småland. Vår resa började sommaren 2018 när företaget grundades av Anton Berg och Robin Axelsson. Initialt inriktade vi oss på betong, men snart insåg vi att efterfrågan var betydande. Våren 2020 blev det därför en glädjande händelse när vi kunde välkomna Emil till vårt team. Med hans kompetens kunde vi utöka våra tjänster till bygg och betong, vilket gjorde oss till en komplett lösning för våra kunder.

Vi är nu totalt sex anställda, och vår tillväxt fortsätter. Ett viktigt steg framåt var när vi den 19 juni 2023, blev ägare till en betongstation i Västervik. Detta möjliggör för oss att erbjuda färskbetong av hög kvalitet till era byggprojekt. Med en gedigen utbildning, omfattande erfarenhet och en stark betoning på professionell service, bildar vi ett oslagbart team dedikerat till att möta dina behov inom bygg och betong. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och leverera de bästa lösningarna för ditt projekt.


Anton Berg

Mycket effektiv betonghantverkare med en nytänkande förmåga. Anton är organiserad och hittar alltid nya lösningar om vi mot förmodan någongång kör fast.

Robin Axelsson

Tålmodig och mycket målmedveten betonghantverkare med ett nästintill nördigt intresse för betong och dess olika egenskaper. Robin är väldigt resultatinriktad.